Aktualizacja: 24.04.2025 16:15 Publikacja: 24.04.2025 14:00
Marek Sumiła, Dyrektor Zarządzający Danone i Żywiec Zdrój
Foto: tvrp.pl
Producenci wody odczuwają skutki suszy tak jak wszyscy, na szczęście nie widzimy zmian w źródłach głębinowych z których czerpiemy wodę dla konsumentów - mówi Marek Sumiła, Dyrektor Zarządzający Danone i Żywiec Zdrój, gość programu Marcina Piaseckiego. Jak podkreśla jego firma stara się ograniczyć zużycie wody przy produkcji, mocno też działa na rzecz zwiększenia dostępności wody dla lokalnych społeczności.
- Europa zostaje w tej chwili wręcz zmuszona do działania, obudzona z letargu inwestycyjnego - mówi Wojciech War...
- Sporo prognoz mówi, że UE jest skazana na pożarcie USA i Chin, ale one są nieprawdziwe, UE zareaguje – mówi Ma...
Na szczęście wpływ ceł na polską gospodarkę będzie niewielki. Nawet gdy ucierpi Unia
Amerykański prezydent nie przewidział skutków swoich działań
- W marcu inflacja cen żywności wyniosła 6,7 proc, to jest nadal dość silny wzrost, szczególnie, że cel inflacyj...
Masz aktywną subskrypcję?
Zaloguj się lub wypróbuj za darmo
wydanie testowe.
nie masz konta w serwisie? Dołącz do nas