Aktualizacja: 09.06.2025 03:15 Publikacja: 24.04.2025 14:00
Marek Sumiła, Dyrektor Zarządzający Danone i Żywiec Zdrój
Foto: tvrp.pl
Producenci wody odczuwają skutki suszy tak jak wszyscy, na szczęście nie widzimy zmian w źródłach głębinowych z których czerpiemy wodę dla konsumentów - mówi Marek Sumiła, Dyrektor Zarządzający Danone i Żywiec Zdrój, gość programu Marcina Piaseckiego. Jak podkreśla jego firma stara się ograniczyć zużycie wody przy produkcji, mocno też działa na rzecz zwiększenia dostępności wody dla lokalnych społeczności.
Bardzo zimny maj nie przysłużył się plonom, Na szczęście zaczęło padać
Browary Warszawskie i wrocławska Kępa Mieszczańska to propozycja Echo Group dla inwestorów zainteresowanych wykończonymi mieszkaniami w prestiżowych lokalizacjach, gotowymi do zarabiania od zaraz.
Rząd Friedricha Merza na razie bardziej skupia się na sprawach zagranicznych niż gospodarce. Współpraca z nowym...
Jak oszczędzać w czasie spadających stóp procentowych? - Właśnie w momencie, gdy widzimy, że realnie tracimy swo...
- Przygotowaliśmy 40 formatek projektów tego, co powinno być zmienione na rynku kapitałowym – mówi Jacek Socha,...
Mocniejsza obecność francuskich firm w energetyce jądrowej i obronności
Masz aktywną subskrypcję?
Zaloguj się lub wypróbuj za darmo
wydanie testowe.
nie masz konta w serwisie? Dołącz do nas