Aktualizacja: 02.07.2025 16:33 Publikacja: 24.04.2025 14:00
Marek Sumiła, Dyrektor Zarządzający Danone i Żywiec Zdrój
Foto: tvrp.pl
Producenci wody odczuwają skutki suszy tak jak wszyscy, na szczęście nie widzimy zmian w źródłach głębinowych z których czerpiemy wodę dla konsumentów - mówi Marek Sumiła, Dyrektor Zarządzający Danone i Żywiec Zdrój, gość programu Marcina Piaseckiego. Jak podkreśla jego firma stara się ograniczyć zużycie wody przy produkcji, mocno też działa na rzecz zwiększenia dostępności wody dla lokalnych społeczności.
Jak unikać pułapek finansowych na wakacjach, jak zaplanować wydatki na wakacjach, żeby i odpocząć i nie żałować...
- Niespłacone alimenty sięgają dziś 16,384 mld złotych, dłużników alimentacyjnych mamy ponad 292 tys. Ta kwota...
- Żeby Polska nie była tylko hubem logistycznym, ale żeby uczestniczyła w odbudowie Ukrainy, potrzebne są działa...
Jak wygląda dzisiaj rynek scenariopisarski w Polsce? Czy sztuczna inteligencja jest w stanie napisać scenariusz?...
Bardzo zimny maj nie przysłużył się plonom, Na szczęście zaczęło padać
Masz aktywną subskrypcję?
Zaloguj się lub wypróbuj za darmo
wydanie testowe.
nie masz konta w serwisie? Dołącz do nas