Aktualizacja: 22.05.2025 10:46 Publikacja: 22.11.2021 12:00
Nogi wieprzowe na sprzedaż na targu w Hongkongu.
Foto: wooooooojpn
22 listopada 2021 r. w Chinach weszła w życie nowelizacja normy jakości i bezpieczeństwa GB 29921-2021 Krajowa norma bezpieczeństwa żywności – Limity bakterii chorobotwórczych w żywności paczkowanej, którą wydano w 2013 roku. Norma ta dotyczy wszystkich produktów żywnościowych eksportowanych do Państwa Środka. Począwszy od mięsa i wyrobów z niego, mleka i produktów mleczarskich, aż po napoje, słodycze i gotowe produkty spożywcze.
Czy inteligentne targi w Hongkongu to kierunek spotkań biznesowych i handlowych, który będzie się dynamicznie ro...
Od stycznia 2022 r. w Chinach wejdą w życie przepisy, które dzielą eksporterów żywności na dwie kategorie. Przep...
W listopadzie br. w Chinach wejdzie w życie ustawa, która wprowadzi ład w kontaktach biznesowych z klientami, bę...
Podczas międzynarodowych targów żywności Anuga w Kolonii w Niemczech dało się zauważyć, że wielu producentów żyw...
Korporacja Ubezpieczeń i Kredytów Eksportowych (KUKE) uruchomiła nowy program wsparcia polskich eksporterów. KUK...
Masz aktywną subskrypcję?
Zaloguj się lub wypróbuj za darmo
wydanie testowe.
nie masz konta w serwisie? Dołącz do nas